Herinrichting Singel en Synagogepad

Singel en Synagogepad in het centrum van Nijkerk krijgen een nieuw uiterlijk, met dezelfde uitstraling als de rest van het centrum. Er komt nieuwe bestrating en nieuwe verlichting. Ook krijgt het monumentale pand, Singel 28 (De Garage), een natuurstenen plint net als de monumenten in de Langestraat en Venestraat.
Daar waar mogelijk komt er een klein geveltuintje met planten. Dit kan met name in het Synagogepad. Verder worden de goten vervangen door een lijngoot. Langs deze lijngoten komt natuursteen waarin de winkelroute, het winkelrondje van Nijkerk, staat aangegeven.
Onderaan de pagina kunt u een pdf van de tekening downloaden. Hieronder ziet u wat sfeerbeelden.

De periode om te reageren op dit ontwerp is helaas afgesloten. Heeft u nog vragen, dan kunt u die stellen via info@platformbinnenstadnijkerk.nl

…………………………..Huidig ……………………………………………………………Voorstel……………………………

Singel